Är du intresserad av att söka arbete hos oss eller ingå i vår vikariepool?

Startsida / Solna Enskilda Förskola och Skola / Är du intresserad av att söka arbete hos oss eller ingå i vår vikariepool?

Just nu har vi behov av timvikarier till både förskolan och fritidshemmet. 

Vår förskola och skola ligger mellan Solna centrum och Karolinska sjukhuset med gångavstånd från båda. Busshållplatsen Industrivägen, Solna ligger i nära anslutning till skolan.

Solna Enskilda Förskola och Skola är en liten och personlig förskola och skola för barn och elever i förskoleklass och årskurs 1-3. Alla barn är allas barn! Det är korta kommunikations- och beslutsvägar inom enheten. Vi utgår från barns och elevers nyfikenhet och vilja att lära sig, vilket ger mycket fina studieresultat. Skolan börjar varje dag med att eleverna läser böcker. Vi har åldersintegrerade klasser. Undervisningen i skolan och fritidshemmet bildar en helhet genom att komplettera varandra. Vill du ingå i vår vikariepool och vikariera på förskolan, i klassrum, på fritidshemmet eller i vårt mottagningskök? Skicka i så fall ett mejl med kort beskrivning om din bakgrund och erfarenheter samt kontaktuppgifter. För att kunna arbeta inom skolan, ska du visa ett utdrag ur belastningsregistret. Den söker du via polisen.

Vårt mål – En riktigt bra skola!

Solna Enskilda Skola är en skola med kunskap, glädje, värme, trygghet, respekt och struktur.

Våra ledord

  • Tillsammans
  • Respekt
  • Positivt tänkande
  • Livslångt lärande
  • Glädje